slide6
slide6
slide5
slide5
slide6
slide6

Permanent make-up

Permanent makeup er en ´tatoverings teknik´ hvor allergitestede og naturlige EU godkendte farver nænsomt lægges i det yderste hudlag med sterile engangsnåle, dette er også kendt som mikropigmentering. Farven holder 2-5 år alt efter hudtype liv stil osv. Farven bliver lysere med tiden i takt med at huden fornyer sig. Det anbefales, at få en genoptegning indenfor det første år så makeuppen altid er flot og ensartet ,at se på.
Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlige korrigeringer, kan du opnå velplejede, udtryksfulde linjer, der er med til at give dig dine personlige træk.

 

Permanent makeup-Bryn.

 

Mange kvinder er rigtig kede af deres bryn fordi de mister deres fylde og farve. Det er netop her permanent makeup er en rigtig god løsning.

Forkerte øjenbryn kan få dig til at se overrasket ud, vred, gammel, træt, ligeglad eller bare helt forkert. Her er det mit job, at finde frem til de bryn, der passer netop dig. Med de rette øjenbryn kan du gå fra træt, til frisk og åben.

Jeg starter med at lægge en bedøvende creme, som skal sidde på i ca 20 min derefter fjerner jeg de hår vi ikke skal bruge. Tegner dine bryn i netop den form som vil matche dit ansigt. Jeg tager som hovedreal altid udgangspunkt i dit eget naturlige bryn da det bliver det mest naturlige look du herefter går fra klinikken med.  Du godkender naturligvis inden arbejdet påbegyndes. Jeg har mange forskellige farver, at vælge imellem. Vi vælger i samarbejde den farver som passer lige til dig. Jeg bruger dog ikke SORT, da den skiftes til blå/grøn. Bruger kun brune farver.
Vælg mellem skyggelægning eller 3D/ Hairstroke.

Pris 2500,00kr

Permanent makeup-Eyeliner

Øvre og nedre eyeliner
Ved eyeliner bedøves du med no pain creme inden. Det gør ikke ondt på nogen måde, det er ubehageligt. De fleste siger at det kilder og er smertefrit. Vi snakker form og farve. Og der tegnes evt op. Du skal være opmærksom på at du kan hæve ret voldsomt og blive blå. Hvis du hæver rigtig meget, kan det muligvis ikke laves færdigt samme dag.

Pris 2300,00kr.

Permanent makeup-Eyeliner øvre

Ved eyeliner bedøves du med no pain creme inden. Det gør ikke ondt på nogen måde, det er ubehageligt. De fleste siger at det kilder og er smertefrit. Vi snakker form og farve. Og der tegnes evt op. Du skal være opmærksom på at du kan hæve ret voldsomt og blive blå. Hvis du hæver rigtig meget, kan det muligvis ikke laves færdigt samme dag.

Pris 1800,00kr

Permanent makeup-Eyeliner nedre

Ved eyeliner bedøves du med no pain creme inden. Det gør ikke ondt  på nogen måde, det er ubehageligt. De fleste siger at det kilder og er smertefrit. Vi snakker form og farve. Og der tegnes evt op. Du skal være opmærksom på at du kan hæve ret voldsomt og blive blå. Hvis du hæver rigtig meget, kan det muligvis ikke laves færdigt samme dag.

Pris 1600,00kr

Permanent makeup-Læber 

Pris 2500,00

Korrektion fra anden klinik

Få rettet dine bryn, læber eller eyeliner lavet på anden klinik

Pris fra 2000,00 kr.

Optegning af eyeliner eller bryn lavet her på klinikken inden for 2 måneder efter hver behandling. ( Der må max gå 2 måneder imellem hver behandling )

Pris 750,00kr.

 

Permanent makeup-Genoptegning efter 4 år.

Af bryn, eyeliner eller læber lavet her på klinikken.

Pris 2500,00kr.

Permanent makeup-Genoptegning inden for 2 år.

Bryn, eyeliner eller læber lavet her på klinikken

pris 2000,00kr.

Permanent makeup-Genoptegning inden for 2-4 år.

Bryn, eyeliner eller læber lavet her på klinikken

Pris 2300,00kr.

Skønheds plet

Pris 500,00kr.

 

Vejledning efter du har fået lavet permanent makeup.

Bryn.
De første dage efter behandlingen, er farven meget kraftig.  Den vil aftage med op til 60 %. Dette vil ske efter 4-7 dage, når den fine sårskorpe falder af. Du må ikke pille i sårskorpen. Den skal falde naturligt af for ikke at danne arvæv.
Farven vil yderligere blegne noget de næste par uger, før det endelige resultat viser sig.
Behandlingen udføres over 2-3 gange for at opnå tilfredsstillende resultat.
Har du fået lavet 3D, er der en risiko for at stregerne flyder ud. Dette skyldes dine underliggende blodkar.
VIGTIGT:
Undgå meget vand på dine bryn, de første 3 dage. Der er rigtig mange bakterier i varmt vand.
Bad ikke i svømmehal eller benyt sauna 14 dage efter behandlingen. Dette udtørre huden og farven bleges yderligere. Huden skal være fuldstændig helet først.
Undgå solbadning/solarie de første 10 dage.
Farv, voks eller pluk ikke dine bryn i 2 uger efter behandlingen. Du må dog godt plukke rundt om brynet.
Er du meget hævet efter behandlingen, kan du bruge et koldt omslag til at dæmpe det. Mange har forskellige hudtyper og reagere forskelligt på en behandling. Husk en brændende fornemmelse eller let smerte, er helt normalt i timerne efter pigmenteringen.
Behandlingens holdbarhed er individuel. Afhængig af alder, hudtype og farvevalg. Farven bleger gradvist og de fleste vælger en optegning efter 1-3 år.
EFTERBEHANDLING:
I de næste 14 dage, er det vigtigt at du holder dine bryn fugtige. Brug vores anbefalet after care creme. Dine bryn smøres 4-6 gange dagligt. Sårskorpen. Den skal falde naturligt af for ikke at danne arvæv.
Farven vil yderligere blegne noget de næste par uger, før det endelige resultat viser sig.
Behandlingen udføres over 2-3 gange for at opnå tilfredsstillende resultat. Har du fået lavet 3D, er der en risiko for at stregerne flyder ud. Dette skyldes dine underliggende blodkar

Billeder kan ses på facebook under BeautyByBeck

Find os på Facebook