slide6
slide6
slide5
slide5
slide6
slide6

Om Beauty By Beck

Midt i hjertet af Brøndbyøster  finder du Beauty By Beck, i en lækker og ikke mindst hyggelig salon på Brøndbyøster torv.

Jeg siden 2009 gjort det til min fornemmeste opgave, at give dig et tiltrængt åndehul i en travl og hektisk hverdag.

Hos Beauty by Beck vil varme og hyggelige omgivelser danne rammen for en afslappende og personlig oplevelse, hvor du er i centrum. Her er der tid til at nyde en skøn cafe latte eller et glas vin inden jeg, som behandler vil give dig en tiltrængt og ikke mindst professionel oplevelse.
Jeg har en solid viden og uddannelsesmæssig baggrund.
Jeg sætter en ære i altid, at være ajourført indenfor den seneste viden om produkter, nye trends og tendenser i modebilledet. I min lille intime skønheds-oase, anvender jeg udelukkende anerkendte og dokumenterede produkter i bestræbelserne på, at give dig den bedst mulige oplevelse og det bedst mulige resultat.
Jeg glæder mig til at se dig hos Beauty by Beck.
Ring og bestil en tid, eller book online så tilpasser jeg alle behandlinger efter dit ønske.
Telefon: 51 90 54 54

  • Gavekort udstedes i flot indpakning

 

Afbudspolitik:
I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op, beder vi dig at gøre os opmærksomme på det minimum
24 timer inden for behandlingens start. Hvis dette ikke bliver overholdt, må vi desværre
meddele at det skal betales en ydelse på 50% af behandlingens oprindelige pris, mens udeblivelse faktureres 100%.

Medarbejdere


Kathja Marie Beck

Mit navn er Kathja Marie Beck.
Jeg er indehaver af Beauty by beck som jeg åbnede i 2009.
Jeg har en bred vifte af faglige uddannelser og kurser indenfor skønhedsbranchen.
Jeg sætter en stor ære i mit arbejde og det er ekstremt vigtigt for mig, at opfylde dine behov som kunde.
Jeg mener hvert et menneske er smukt og unikt på hver deres måde og det er mit ønske, at gøre mine kunders udseende endnu smukkere og mere velplejet, end det i forvejen måtte være, og gå herfra med en langt højere selvtillid. Det vil resultere i, at du som kunde, har endnu nemmere ved at føle sig tilpas og vise omverden dit smukke indre.
Jeg bruger derfor altid god tid til, at tale og forstå min kunde første gang, så jeg bedst muligt kan opfylde det ønske der nu måtte være. Samtidig vil jeg selvfølgelig vejlede og komme med ideer.

Find os på Facebook