slide6
slide6
slide5
slide5
slide6
slide6

Job

Beauty By Beck søger personale.

Brænder du for Beauty branchen? Vil du være selvstændig, men stadig ha en sikkerhed i form af ikke, at stå med hele ansvaret alene? Og samtidig have Københavns fedeste arbejdsplads på Enghaveplads i hjertet af Vesterbro så kig her!

Du har mulighed for både at leje dig ind pr. dag eller måned. Med i lejen er der kaffe/the, forplejning af kunder, onlinebooking mm.

Beauty By Beck har eksisteret siden 2009 og har en kæmpe kundekreds.
I salonen bliver der lavet rigtig mange forskellige behandlinger, såsom frisør arbejde, kosmetolog arbejde, spraytan, negle, permanent makeup.
Vi går enormt højt op i kundepleje og det er en af de ting vores kunder værdsætter utrolig meget ved os og selvfølgelig kvaliteten, som altid er i top.
Vi bruger kun de bedste produkter på markedet.

Så er du uddannet i et af følgende ting eller måske du tænker du vil passe godt ind i salonen med dit eget kunsthåndværk, så skriv eller ring endelig til os og lad os høre om dig og din passion.

Vi søger:
– 2 negleteknikkere
– 1-2 frisører
– 1 kosmetolog der kan udfører voks og gerne også permanent makeup, men ikke et krav.
– Tattovører

Dig:
Du skal være ekstrem serviceminded, være fuld af energi smilende og udadvendt.
Du skal ikke være bange for at have rigtig mange bolde i luften. Du skal brænde for det du laver og aldrig gå på kompromis med dit arbejde.
Du skal være indstillet på, at være et team, hvor vi alle hjælper til når det hele står på den anden ende fredag eftermiddag.

Til gengæld tilbyder vi den hyggeligste og fedeste arbejdsplads hvor der er masser af grin, nærvær og plads til at være sig selv og ikke mindst frihed til at udvikle sig. Du vil blive oplært i alle behandlinger også selvom du har prøvet det før, da det er meget vigtigt for os, at der er en rød tråd imellem alle behandlinger, så kunden er garanteret samme resultat hvergang uanset behandler.

Lyder ovenstående som noget for dig, så ring eller skriv for mere info på info@beautybybeck.dk eller telefon 31620184

De bedste hilsner
Kathja Marie Beck

 

Find os på Facebook