slide6
slide6
slide5
slide5
slide6
slide6

Hudpleje

BeautePacifique5000

Jeg har prøvet mange forskellige mærker af hudpleje produkter men sværger til det anerkendte danske mærke Beaute Pasifique.

Quick ansigtsbehandling
i form af hudanalyse afrensning af ansigt, hals. Nærende og fugtgivende peeling, Fugtmaske så huden bliver frisk og smidig igen. Afstemte cremer på ansigt, øjne og hals.
40 min. kr. 449

Klassisk ansigtsbehandling
i form af hudanalyse afrensning af ansigt, hals. Nærende og fugtgivende peeling, Dybderens og Fugtmaske så huden bliver frisk og smidig igen. Afstemte cremer på ansigt, øjne og hals.
1 time 649,00

Cellefornyelse kur
I form af hudanalyse afrensning af ansigt og hals. Damp og Dybderensende lermaske. Genopbyggende serum med stærk a vitamin. Cellefornyende AHA fugtighedscreme
1 time 649,00

Fugtforseglings ansigtsbehandling
I form af hudanalyse afrensning af ansigt og hals damp, peeling m. perler af jojoba kerne olier. Fugtgivende skintonic og til slut fugtforseglings maske.
1 time 649,00

Eksklusiv Ansigtsbehandling
i form af hudanalyse afrensning af ansigt og hals. Nærende og fugtgivende peeling med krystaller, derefter damp. Dybderensende maske hvor du samtidig for punkt håndmassage. Nærende fugtmaske omkring øjne i ansigt og på halsen. Til slut lækker ansigt, nakke, skulder og fodmassage. Afstemte cremer på ansigt, øjne og hals.
1 t. 45min Kr. 1250,00

Find os på Facebook